Tuesday, December 28, 2010

Hamilton'dan Samimi İtiraf


McLaren’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, özel hayatındaki bazı problemlerin 2010 yılındaki şampiyonluk mücadelesini etkilediğini söyledi.

BBC televizyonuna verdiği röportajda Hamilton detaylara inmek istemediğini ancak pist dışındaki hayatın iniş çıkışları aklından çıkarmakta zorlandığını dile getirdi.

“İnsanların özel hayatı yeterince kolay ve mutlu olamayabiliyor. Geçmişte yaşananlar ve bugünkü davranışlarınız sizi istemediğiniz şekilde çevreleyebiliyor. Yarış günü otomobile bindiğinizde tüm bunları aklınızdan çıkartıp piste odaklanmak çok kolay değil. Aileniz, arkadaşlarınız ve etrafınızdaki pek çok insan bir şekilde performansınıza etki edebiliyor”

2011 sezonu öncesinde özel hayatındaki sorunları çözüp daha temiz bir zihinle yarışmak istediğini belirten İngiliz pilot, son dönemde pek çok sorunla uğraşmasına rağmen performansına kaldığı yerden devam eden Amerikalı golf oyuncusu Tiger Woods’u kendisine örnek aldığını söyledi.

Hamilton, “2010 pilotlar şampiyonasındaki dördüncülük benim için hayal kırıklığı oldu. Kariyerimde uzun bir süredir ilk üçün dışında kalmamıştım. Kendimle guru duymadığım bir sezon oldu. Çok daha iyisini yapabilirdim ama olmadı” diye konuştu.

No comments:

Post a Comment